Email!

contact@frigotermexpert.ro

Apeleaza-ne!

0765 965 815

-

Despre noi

Suntem un colectiv format din tehnicieni cu o vasta experienta in domeniu, un grup ce a acumulat cunostinte activand in cele mai importante societati din zona techicii frigului. Am hotarat ca in anul 2015 sa ne unim sub proiectul FrigotermExpert, realizand o ascendenta accelerata de la an la an, pe care dorim sa o transformam in traditie. Suntem un grup de oameni dinamici, tineri si dornici de provocari.

In toti acesti ani am finalizat lucrari cu importanti beneficiari, dovada sta lista din portofoliu ce se poate sesiza pe prima pagina in partea inferioara.

De ce sa alegi FrigotermExpert?

Ne dedicăm total proiectelor în derulare fără a iniția proiecte noi, paralele, cu care putem interfera, apărând astfel confuzii și lipsuri atât logistice cât și tehnice. Maniera de negociere este ceea ce face echipa noastră a fi competitivă, mereu pe placul clienților noștri, putem efectua lucrările în baremurile și standardele impuse de specialitate fără a face rabat de la calitate dar în același timp a satisface cererile și nevoile clienților noștri.

După perioade îndelungate de sondare a pieței, putem spune că suntem în topul sintagmei calitate/preț, cu cele mai atractive oferte și variante dorite. Alegând FrigoTerm Expert, practic, câștigi pe cele două planuri foarte importante ale oricărui afacerist, atât cel financiar cât și cel calitativ. Vom alege împreună variantele de proiectare, montaj, revizii, service & mentenanță cât și echipamentele livrate, explicând pe înțelesul tuturor, avantajele cât și dezavantajele tuturor variantelor posibile.

Mulțumim că ai vizitat spațiul nostru virtual și sperăm a avea o colaborare cât mai pragmatică ce duce la proiecte concretizate.

O zi bună!

Ai nevoie de o camera frigorifica? Contacteaza-ne pentru a gasi o solutie potrivita afacerii tale!
Str. Tache Gheorghe Nr 4, Sector 4, Bucuresti.
Harta
Program