Camera frigorifica

Executăm lucrări de montaj pentru instalaţii frigorifice de orice tip: vitrine frigorifice, depozite si camera frigorifica, chillere, instalatii de climatizare, ventilatie cu personal calificat pentru toate categoriile de operaţii.

În funcţie de cerintele beneficiarului asigurăm:

  • Calculul necesarului de frig
  • Furnizarea echipamentelor
  • Furnizarea materialelor
  • Furnizarea agentului termic
  • Transportul echipamentelor şi materialelor
  • Montajul şi etanşarea conductelor, Izolarea coductelor
  • Monitorizare si control de la distanta
  • Conectarea echipamentelor, schimbătoarelor de căldură
  • Instalaţia electrică până la alimentarea tabloului principal
  • Punere în funcţiune: vitrine frigorifice, camere frigorifice, agregate sau orice altă instalaţie
Camera frigorifica
Camere frigorifice

Pentru a ne plia pe cerintele si necesitatile clientilor nostrii am creeat mai multe modalitati de service si mentenanta, astfel incat sa mentinem o legatura cat mai apropiata fata de pretentiile pietei de frig.

Camera frigorifica

Pachetul Basic

Se plătește un abonament lunar stabilit impreuna cu beneficiarul, in functie de numarul de echipamente, utilaje si distanta. Se plătesc interventiile astfel: manoperă, deplasare si piesele folosite.

Pachetul All Inclusive

Se plătește un abonament lunar stabilit impreuna cu beneficiarul, in functie de numarul de echipamente, utilaje si distanta. Beneficiati de asistenta 24/24, 7/7, transportul si manopera sunt incluse si se plătesc numai piesele si materialele folosite.

Ne dedicăm total proiectelor în derulare fără a iniția proiecte noi, paralele, cu care putem interfera. Apărând astfel confuzii și lipsuri atât logistice cât și tehnice. Maniera de negociere este ceea ce face echipa noastră a fi competitivă, mereu pe placul clienților noștri, putem efectua lucrările în baremurile. Si standardele impuse de specialitate fără a face rabat de la calitate dar în același timp a satisface cererile și nevoile clienților noștri.

După perioade îndelungate de sondare a pieței. Putem spune că suntem în topul sintagmei calitate/preț, cu cele mai atractive oferte si variante dorite. Alegând FrigoTerm Expert, practic, câștigi pe cele două planuri foarte importante ale oricărui afacerist, atât cel financiar cât și cel calitativ. Vom alege împreună variantele de proiectare, montaj, revizii, service & mentenanță cât și echipamentele livrate, explicând pe înțelesul tuturor, avantajele cât și dezavantajele tuturor variantelor posibile.

Mulțumim că ai vizitat spațiul nostru virtual și sperăm a avea o colaborare cât mai pragmatică ce duce la proiecte concretizate.